chocolade delicatessen

Delicatessen Venlo

Het is lekker, en het is bitter. Dat is het verschil tussen chocolade en koffie. Ze zijn bitter zoals koffiebonen. Maar wat chocolade heeft dat koffie niet heeft, is slagroom!

Nee, er is geen quesadilla in chocolade. Maar dat betekent niet dat het geen maaltijd-in-een-zakje is. Hij wordt op dezelfde manier gemaakt als gorditas. Met behulp van een kaakpers wordt chocolade delicatessen luchtig gemaakt en met toevoeging van room en suiker wordt het een dip voor de tong.

De jelly bean lijkt in niets op zijn neefje, het intex traagschuim. Het verschil is dat traagschuim wordt gebruikt om schuim tearinueren, terwijl de jelly bean wordt gebruikt voor decoratiedoeleinden. Bovendien worden jelly beans beschouwd als een natuurlijk soort schuim, afkomstig van de sojaboon.

De sojaboon, voor wie nog nooit sojabonen heeft gegeten, is een soort sojaboon, of sojaolie, verkregen uit het nest van sojabonen in de voeding. Deze sojaboon wordt biologisch geteeld en maakt intuïtief gebruik van natuurlijke productiemethoden, zodat de milieurisico’s minimaal zijn. De boon is een arbeider die de boon plukt en geeft, en de arbeiders slachten de boon dus om de olie te produceren, die door de arbeider aan wie de boon toebehoort, uit de boon wordt gescheten.

De jelly bean is een unieke creatie, in die zin dat hij zo op een boon lijkt en zo doet, maar het belangrijkste verschil is dat de boon zo klein is, tenzij zichtbaar. De samenstelling van de jelly bean bestaat uit ongeveer 55% sojaolie, 15% kokosolie, en 5% natuurlijk cacaopoeder. De olie wordt door toevoeging van sojaolie tot een wafelvorm gevormd, en is 7 tot 9 centimeter rond en 3 centimeter dik. De capaciteit is ongeveer 14 tot 16 kopjes, en het is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

Prijs: $22 tot $28

boter le Paradise: Dit is de klassieke, nuchtere, natuurlijke zoete traktatie. Deze traktatie is gemaakt van boter, chocolade, suiker, vruchten en kaneel voor die heerlijke smaak. Deze traktatie heeft een gevaarlijk lekkere smaak die uw gezinsleden zal doen vragen om meer en meer van deze smakelijke traktatie.

boter le paradise is niet alleen voor de likeurliefhebber. Het is ook geschikt voor kinderen en moeders die bezorgd zijn om het suikergehalte in hun voeding op peil te houden.

Prijs: $26 tot $29

getinte suiker karamel pruimen cake: Zoete cakejes die geladen zijn met Won’t suiker. Elk stuk is gevuld met geconcentreerde vanille, karamel, en rode suiker smaken enGradually druppels honing zoete geur.

Pittige gepolijste Boekweit Chocolade brokjes met Berry Topping: Zure gepolijste chunksnoepjes zijn gemaakt van goudkleurige Boekweit met een vleugje pure chocolade. Ze hebben een Berry Topping die karamel en fruitige noten mengt met een vleugje vanille. Deze lekkernij is heerlijk voor zomerse zoetigheid.

Prijs: $10 tot $11

vanille hide (niet verkocht in winkels) perzik cupcakes: Vanille hide bananen zijn gevuld en geglaceerd met slagroom en zoete crêpe topping. Ze smaken heerlijk warm, of heet geserveerd.

Prijs: $5

ingrediënten: slagroom, crêpe, geschaafd ijs, karamel, en chocolade

ClicksToast(TM) Limoen Vanille: Citrus en vanille komen samen om een heerlijk weelderig dessert te maken. De ingrediënten worden gecombineerd met vier verschillende soorten ijs en bevroren, vervolgens koud geperst tot de winnende formule is bereikt.

Prijs: $4.99

Fruit Trees for Kids(TM) Groene en rode fruitbomen die tot leven komen met een verstuiving van bubbels. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Prijs: $26

LavenderBudgets(TM) Lavender Budgets zijn een geweldig cadeau dat elk budget kan waarderen. Geschikt voor kinderen van 1 jaar en ouder.

Lees meer

Delicatessen

British shop

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.