Laser Ontharing

Gentle laser

Patiënten zullen gewoonlijk binnen 24 uur na de behandeling hun normale routine hervatten.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd in een reeks sessies, meestal vijf tot acht behandelingen in een reeks. Elke behandeling is doeltreffender naarmate ze later wordt ondergaan, en erger is het om sessies over te moeten doen voor een man in de bloedsomloop om een infectie op te lopen. De behandelingen worden gewoonlijk met een tussenpoos van 1 tot 2 weken uitgevoerd.

Wat zijn de gemiddelde kosten voor laserontharing?

De gemiddelde kosten voor laserontharing bedragen $500 op jaarbasis voor het grotere gebied, of $2300 voor het bikinigebied.

De meeste behandelingen zijn op jaarbasis. Sommige dermatologen geven korting als de patiënt alle behandelingen vooraf betaalt.

Is er pijn bij betrokken?

Sommige patiënten melden een licht tintelend of knappend gevoel na de behandeling.Luister naar wat uw dermatoloog u aanraadt. Het is het beste om elk ongemak of pijn op te merken zodra de behandeling is voltooid. Het nemen van een over de toonbank pijnstiller voorafgaand aan uw laser ontharing kan ook nuttig zijn.

Wat kan ik verwachten na de behandeling?

Het duurt meestal 3-5 dagen na een behandeling voordat de laserontharing effect heeft. Rond de haarfollikel kan nog beperkte roodheid te zien zijn. Het is echter belangrijk om de huid te laten genezen voordat u strakke kleding draagt. Als de huid niet binnen een paar dagen geneest, moeten de behandelde haren worden geschoren of met een pincet worden verwijderd.

Wat zijn de beperkingen voor bikinilijn ontharing?

Ontharing van de bikinilijn is alleen beperkt tot het onderste deel van de schaamstreek. Het wordt niet aanbevolen om het gebied boven de schaamstreek te behandelen. Als u een dergelijke behandeling overweegt, zorg er dan voor dat u eerst uw arts hierover informeert.

onhandige pincet.

Het is belangrijk te weten dat u kwetsbaar bent voor ingegroeide haren en dat het met elk apparaat kan gebeuren.

Wat zijn de risico’s?

Infectie, vooral met de TZ Topische Infectie Oplossing (TZ).

Jeuk.

Roodheid.

Droppy oogleden.

Sc irritatie.

Pijn.

Afgezien van de bovengenoemde risico’s, is de huid ook gevoelig voor laser. Voor elke sessie zal uw dermatoloog enkele tests moeten uitvoeren om na te gaan of u beschermd bent tegen zonlicht en huidbeschadiging.

Wat gebeurt er tijdens de behandeling?

Bij deze procedure wordt het haar met behulp van laser uit de haarfollikel verwijderd.

Hoe lang duurt de behandeling?

De duur van de behandeling is afhankelijk van de te behandelen zone. Laat het eerst genezen voordat u kleren draagt.

Kan ik naar het strand gaan tijdens de behandeling?

Aangezien de behandeling wordt toegepast op een verwijderhaar niveau, is de huid gevoelig voor het binnenbrengen van watermassa’s en zout. Er zijn echter medische producten die u kunt gebruiken om het verloren vocht aan te vullen.

Het is belangrijk om de huid te laten genezen voordat er kleding wordt gedragen. De reden hiervoor is dat de laserbehandeling wordt gedaan op het huidoppervlak alleen en dus, de huid krijgt alleen blootgesteld aan laserstralen. Het huidoppervlak droogt uit na blootstelling aan laserstralen. Als het huidoppervlak niet geneest, dan kunnen verkleuringen en blaarvorming optreden. Mensen die uit de zon in de mate van het verkrijgen van een zonnebrand of bruinen, algemeen ervaren pijn van haarfollikel die gebonden is te gebeuren binnen 24 uur na de behandeling. In het geval van dik, donker haar, kan laser ontharing zich vertalen in een verlies van haardichtheid.

Het is ook belangrijk dat u er rekening mee dat laser verwijdering richt zich op de haarschacht alleen en dat haar kan opnieuw groeien dikker en sneller zodra wax of crème ontharing is gedaan. Met andere woorden, de behandeling is geen permanente optie maar een semi permanente die 2 tot 3 maanden duurt.

Mannen die op zoek zijn naar een permanente optie voor het verwijderen van haar op de rug of schouder gebieden, meestal vinden dat laser ontharing werkt het beste voor hen. Velen van hen hebben ook liever dat ze niet zo vaak oksels en borstgebieden, enz. hoeven te scheren, en ze vinden laser effectiever dan elektrolyse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.