Wat is de beste manier om te waxen?

Waxen Zwolle

Wat is de beste manier om te waxen?

Waxen moet worden gedaan door een professional. Er zijn doe-het-zelf kits, maar als je er een neemt, krijg je betere resultaten.

Hoe werkt waxen?

De was wordt op de huid aangebracht en daarna drooggedept of eraf gerold. De was moet heet zijn, maar niet heet genoeg om de huid te verbranden. Katoenbolletjes of talkpoeder moeten worden gebruikt om de huid daarna af te koelen. Een strijkijzer, doek of borstel moet worden gebruikt om de resterende was te verwijderen.

Waarom zou ik waxen?

Overtollig haar en dode huidcellen stapelen zich op telkens als we ons scheren, waxen of epileren. Af en toe scheren met een scheermesje kan ingegroeide haren veroorzaken. Bij harsen wordt het haar bij de wortel uitgetrokken, zodat het langer duurt voor het teruggroeit. Het haar dat wel teruggroeit, is meestal dunner en fijner dan voorheen. Waxen wordt ook gebruikt om plompe haren te verwijderen en om grote haren Assam op te breken.

Doet harsen pijn?

Er is een beetje pijn, maar het is niet erger dan jezelf prikken of een insectenbeet. Waxen gaat snel en in tegenstelling tot epileren of scheren, heb je het zelf in de hand.

iperspiratiemiddelen vs. toverhazelaar

Andere mogelijkheden om haar te verwijderen zijn verkrijgbaar bij de apotheker. Ionspirantia (of zweetonderdrukkers zoals ze ook wel worden genoemd) bevatten aluminium en silica om de absorptie van zweet te bevorderen. Helaas is het gebruik van poeders op basis van aluminium in verband gebracht met hormoonontregeling en nierbeschadiging.

magisch, na strenge tests werd ontdekt dat iperspirantia wel degelijk werken en goed werken. Het gebruik van Ispiranten of Wilestandards verstoort het vermogen van een vrouw om een nieuwe haar te laten groeien niet; het voorkomt de groei van een nieuwe haar. Het gebruik van ionspirantia om lichaamsgeur tegen te gaan kan bij overmatig gebruik gevaarlijk zijn. Chemische stoffen die zweetklieren activeren en op lichaamswarmte reageren, zijn voor veel vrouwen aantrekkelijk; het effect van zo’n synthetisch zweetmiddel staat de groei van een nieuwe haar bij de vrouw niet in de weg. Dergelijke synthetische zweetmiddelen zijn onder meer plas, zweet, Lizoint en androdiol.

gemetaboliseerd door de lever en de nieren om opnieuw zwavel op te nemen. Het is raadzaam om het gebruik van dergelijke onnatuurlijke oliën die het effect van de peterselie verhinderen, te beperken. Wildcrafted Herbal Products Organicsautions, Part I beschikbaar ophttp://www.herbal-cosmetics-uming.com/ UlsterHerbalIngredients.com

erythrulose, glycerine, natriumlaurylsulfaat, natriumlaurethsulfaat, natriumlaurylsulfaat mild, propyleenglycol, PEG 16 en andere.

Sodium laureth sulfate is een ingrediënt dat de laatste jaren uit shampooflessen is gehaald. Sodium laureth sulfate wordt gebruikt omdat het goedkoop is, het reinigt efficiënt en het is zeer effectief bij het verwijderen van zout. Maar als het te veel wordt gebruikt, veroorzaakt het irritatie van de huid en het haar.

Het lijkt op babypoeder.

Natriumlaurylsulfaat en natriumlaurethsulfaat zijn beide ruw. Natriumlaurylsulfaat wordt gebruikt in schoonmaakmiddelen, zoals autowasmiddelen, vloerreinigers voor garages en motorontvetters. Natriumlaurethsulfaat daarentegen wordt gebruikt bij de vervaardiging van bubbelbad, babypoeder en bubbelthee.

Glycerine

Glycerine is een stof die uit maïs wordt gewonnen. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel in veel cosmetische producten. Het wordt gewoonlijk gebruikt in vochtinbrengende middelen op basis van ethaan. Glycerine wordt ook gebruikt voor veel druk op spieren en in stylingproducten.

Propyleen glycol

Propyleenglycol is ook bekend als propanediol. Het wordt over het algemeen aangetroffen als ingrediënt in scheercrème, deodorantcrème en huidverzorgingsproducten tegen huidveroudering. Propyleenglycol doodt levende cellen en is een actieve stof in industriële antivries en remvloeistof.

Propyleenglycol kan afwijkingen aan de nieren en de lever, nieraandoeningen, leververgroting en urticaria veroorzaken. Het wordt ook in verband gebracht met hormoonontregelaars en kanker. Langdurige blootstelling aan propyleenglycol kan leiden tot levermaligniteit en nierbeschadiging. Aangezien propyleenglycol voorkomt als ingrediënt in industriële antivries en remvloeistof is het zeer gevaarlijk en mag het niet door kinderen worden gebruikt.

Natriumbenzoaat

Natriumbenzoaat is natriumbenzoaat (natriumbenzoëzuur), dat ook een alkalisch zuur is. Het wordt vaak aangetroffen als ingrediënt in shampoogeuren en gezondheids- en schoonheidsproducten zoals shampoos, huidverzorging, body wash en zepen. Natriumbenzoëzuur is identiek aan formaldehyde, maar de concentratie is verschillend.

Lees meer

Bindweefsel

Laser

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.