De beste reclamepraktijken

Reclame Zutphen

De doeltreffendheid en het effect van reclame worden in de praktijk onderzocht aan de hand van verschillende pragmatische marketingmethodologieën. Dergelijke methodologieën met een focus op de marketingfunctie omvatten direct response advertising, brand advertising en public relations. De laatste jaren is internetreclame een meer directe methode geworden. De media die het meest prominent aanwezig zijn in het reclame-universum zijn Televisie (b.v. televisie, radio, kabel), tijdschriften (b.v. tijdschriften, kranten en periodieken), Gouden Gids, aanplakborden, uithangborden, en Internet. Media die vaak en voortdurend met een bepaalde doelgroep communiceren, zijn waarschijnlijk de meest doeltreffende reclamemedia. De verschillende merken- en reclamebureaus volgen de belangstelling in specifieke markten als zij betrekking hebben op het merk van hun cliënt, maar volgen over het algemeen niet de directe belangstelling of activiteit in de markt. Public Relations (PR)-agentschappen behandelen de relatie tussen een cliënt en zijn publiek. Public relations (pr) bureaus zijn niet-traditionele reclamebureaus. Public relations bedrijven bieden manieren en middelen om een verhaal of idee ³”front en center³” te krijgen om zo veel mensen als mogelijk. Wat reclame betreft, dus wat? Iedereen zegt dat ze meer geld nodig hebben. En naar mijn mening, dat is duidelijk. Zoek uit wat je inherente doelstellingen zijn; wil je de hoogste impact, kosteneffectiviteit of efficiëntie bereiken. Hoe bepaal je nu welke media de beste reclamemiddelen zijn?

Misschien wilt u een interactief kanaal kopen dat de consument de kans biedt actief deel te nemen. Interactieve reclame omvat directe verkoop (telemarketing). Deze optie is niet voor mensen die niet kunnen reageren op de directe benadering. Interactieve kanaal omvatten potentiële klanten die zich hebben aangemeld en zijn het ontvangen van uitstekende informatieve berichten met betrekking tot het product of de dienst.

Product of dienst plaatsing of geïntegreerde kanalen omvatten campagnes zal ervoor zorgen dat het product of de dienst wordt gepresenteerd op een zodanige wijze dat het zal bereiken de grootste belangen van de consumenten in die specifieke markt. De voorzitter van de American Association of Advertising Agencies heeft ook bepaald dat televisie kan garanderen dat de kijkers meer dan 7500 advertenties op één dag te zien krijgen.

Media-inkoop is de belangrijkste reclame-aanpak. De media-inkoop is de kostprijs voor een bepaalde meetbare mand van doelgroepen, dat wil zeggen de publiekssegmenten van het bedrijf die het meest zullen worden beïnvloed door de productie, plaatsing en timing van een product. De verschillende soorten media-inkoop omvatten B2B-reclame (business-to-business), B2C-reclame (business-to-consumer), televisie, radio, tijdschriften, kranten, enz.

Als de doelgroep consumenten zijn, is de media-aankoop gericht op het verkrijgen van het kijk- of luisterpubliek van de potentiële kopers van het merk en moet de directe benadering zijn, d.w.z., advertentie-aankoop over-the-top van de interpersoonlijke mediaprogramma’s die het kernpubliek bereiken.

Reclame is een belangrijk ingrediënt van de marketing mix, … het is het centrale concept van succesvolle reclame. Volgens Thomasumbles wordt de doeltreffendheid en het effect van advertenties vergeleken met reclamemaatstaven zoals het verkoopcijfer of de stijging van de totale inkomsten en wordt ze vergeleken met andere media zoals direct marketing. Ad’s effectiviteit kan worden gemeten op vele manieren en de meest voorkomende is pay-per-click (PPC). Maar zoals veel bedrijven geven zich op te concentreren op redactionele, directe ofEnhanced Media Advertising ( fancy manieren om een uitzending of webinar zeggen op radio, televisie of het web). Reclame is een cruciaal ingrediënt, net als elke andere component in de mix van marketing praktijken.

Reclame is geen one-size fits all. In een oogopslag reclame en marketing lijken veel op elkaar! -Heb je ooit geworsteld met het uitzoeken van de beste manier om uw bedrijf te laten groeien? Reclame is een van de belangrijkste onderdelen van de marketingmix. Bedrijven deze dagen zijn steeds veeleisender om het verschil tussen advertenties en marketing te begrijpen. Bij een poging om de massa’s te bereiken bedrijven gaan publiek met hun boodschap. Vanuit een marketingperspectief, advertenties zijn effectief omdat deze inspanningen zichtbaar zijn voor het publiek. Uw punt van naamsbekendheid is om waarde te krijgen voor het merk dat u vertegenwoordigt en dit wordt gemeten in de commerciële impact van de advertentie of actie door de klanten. Om dit te bereiken moet je succesvol inspelen op de eisen – de behoefte van de top vijf consumentengroepen. Door het meten van de top consumentengroepen verhoogt u drastisch uw kansen om succesvol te zijn in de markt.

Een P&G advertentie voor een melkproduct gebruikte een Demand Impact campagne die gedijde in het “lete uur van verschroeiende, CPMA CRtained T-shirts” verhaal. De strategie van de advertentie was echter niet succesvol omdat ze niet kon worden gevonden door het gewenste publiek. In plaats daarvan versterken bedrijven hun marketinginspanningen met een bedrukte, niet te bellen lijst. Het meten van het effect van hun campagnes met deze schattingsmethode uit hun verslag van december en januari heeft aangetoond dat hun campagnes in de periode van 11 januari en 30 februari 1999 een betrekkelijk gering rendement opleverden%.

Verschillen van de reclame- en marketingcampagne-activiteit worden gewoonlijk gemeten aan de hand van de dollargroei, van een extra advertentie-perceptie bij het belangrijkste publiek.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.